Vodafone Romania lanseaza numerotatia fixa proprie pentru serviciile de voce oferite clientilor de afaceri, in cadrul solutiilor integrate de comunicatii. Noua numerotatie fixa Vodafone va fi folosita de aproximativ 6.000 de mari companii care utilizeaza aceste solutii.

Numerele fixe Vodafone vor avea prefixul „0372”, urmat de alte 6 cifre, si vor fi accesibile din principalele retele nationale, fixe si mobile: Romtelecom, Orange, Cosmote, Telemobil, RCS & RDS, UPC Romania.

„Prin completarea ofertei de servicii integrate de comunicatii cu propriile numere fixe, am dorit sa ne consolidam pozitia de furnizor de servicii complete de comunicatii, intr-o singura retea performanta de comunicatii”, a spus Liliana Solomon, Presedinte si Chief Executive Officer, Vodafone Romania. „Rezultatele noastre arata ca ponderea veniturilor realizate pe segmentul clientilor de afaceri a inregistrat o dinamica superioara in ultimii ani”, a adaugat aceasta.

Cu optiunea de voce fixa, companiile care utilizeaza serviciile integrate de comunicatii de la Vodafone beneficiaza de un tarif unic, de 0,03 USD / minut (tarif fara TVA), pentru apelurile de voce fixe efectuate in reteaua Vodafone si catre celelalte retele nationale fixe, incluzand Romtelecom, RCS & RDS, UPC Romania, indiferent de ora si de localitate. Apelurile efectuate din reteaua fixa Vodafone catre retelele mobile vor fi tarifate in functie de planul tarifar al fiecarui client.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri