Romtelecom a lansat un serviciu de gazduire web , disponibil in patru variante, adresat companiilor mici si mijlocii si clientilor persoane fizice
Serviciul BeOnline furnizeaza sisteme online de stocare de informatii, imagini video sau orice alt tip de continut, accesibile prin intermediul Internetului. Domeniul .ro dorit este obtinut gratuit de client.

„Numarul de conexiuni de banda larga este in crestere accelerata in Romania, Romtelecom adaugand in primele cinci luni ale anului 60 000 de noi clienti pentru serviciile de acces Internet prin ADSL ClickNet. in aceste conditii si interesul pentru continut online este in crestere, desi ratiunile sunt diferite pe categorii de utilizatori: pentru afaceri un site web este o modalitate ieftina si usor accesibila de promovare si prezentare a ofertei companiei, iar pentru clientii persoane fizice devine o noua dimensiune a divertismentului", a declarat directorul Next Generation Business din cadrul Romtelecom, Alexandru Hurdubaie.

BeOnline este disponibil in patru variante, BeOnline Start, BeOnline Plus, BeOnline Standard si BeOnline Advanced, toate cele patru oferind si instrumente de realizare a site-ului dorit de client (site builder). Pentru niciunul dintre cele patru pachete BeOnline nu se percepe taxa de instalare.

Profitul net al Romtelecom a crescut, in primul trimestru, cu 5,3% fata de aceeasi perioada a anului trecut, pe de o parte sustinut de noile servicii lansate, in vreme ce veniturile au scazut usor cu 0,4%. La 31 martie, serviciile de telefonie fixa ale Romtelecom aveau 3.222.488 de abonati. Actionarul majoritar este grupul elen OTE, cu 54,01% din capitalul social. Restul actiunilor (44,99%) sunt detinute de statul roman, prin Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri