Internetul a fost accesat de 772 de utilizatori de la nivel mondial in cursul lunii mai, iar printre site-rile cele mai vizitate au fost cele administrate de Google, Microsoft si Yahoo, potrivit unui studiu al companiei comStore, publicat joi.

In luna aprilie au fost 766 de milioane de utilizatori care au accesat internetul, ceea ce reprezinta 16% din totalul populatiei cu varsta de peste 15 ani, se arata in studiu. Pentru realizarea topului nu au fost luate in calcul accesarile din internet-cafe sau de pe telefonul mobil sau PDA, potrivit NewsIn.

In mai, numarul vizitatorilor unici care au accesat site-urile Google au ajuns la 536 de milioane, fata de luna anterioara cand a fost accesat de 527 milioane utilizatori unici.

Clasate pe locul secund, site-urile care apartin companiei Microsoft au avut in aprilie peste 520 de milioane de vizitatori unici, in timp ce in mai, numarul acestora a ajuns la 528 de milioane.

Locul trei este ocupat de Yahoo, care a contabilizat peste 469 de milioane de utilizatori unici in mai, urmat fiind in clasament, la o diferenta destul de mare de Time Warner Network cu aproxmativ 266 de milioane de vizitatori unici in lunile aprilie si mai.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri