Philips Romania raporteaza o cifra de afaceri de 95 de mil. euro pentru anul trecut, o crestere de 32% fata de anul precedent, pe divizii cresterile fiind de 300% pentru Healthcare, 25 % pentru produsele electrocasnice si de 70% pentru electronice, au aratat reprezentantii companiei.
In domeniul aparaturii electro-casnice si de ingrijire personala, compania detine 59% din piata aparatelor de bucatarie, 26% din piata aspiratoarelor si 35% din piata fiarelor de calcat.

Pe piata aparatelor de ingrijire personala, Philips a inregistrat 77% din segmentul aparatelor electrice de barbierit, 41% din cea a produselor pentru coafare (uscatoare, placi, stylere) si 64% din piata aparatelor de tuns. In domeniul produselor electronice, Philips este al treilea jucator important in piata LCD-urilor si a sistemelor Home Cinema si conduce pe piata DVD-urilor.

In anul 2007 s-au inregistrat urmatoarele cresteri fata de 2006: de 16% la corpuri de iluminat pentru aplicatii interioare, 80% pentru aplicatii exterioare si 20% pentru surse de iluminat.

In domeniul echipamentelor medicale, Philips este prezent pe piata cu echipamente de monitorizare cardiaca, echipamente de imagistica medicala, tehnologia informatiei medicale si echipamente cu ultrasunete.

Philips este reprezentat in Romania prin Philips Lifestyle (produse electronice si electrocasnice) , Philips Healthcare (aparatura medicala) si Philips Lighting (surse si corpuri de iluminat) si prevede continuarea dezvoltarii sectorului Lighting, in special datorita evolutiei ascendente a segmentului produselor ce economisesc energia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri