Asesoft Distribution, companie care activeaza pe piata locala de distributie IT, isi propune, in calitate de Business Partner Dell, vanzari de 4 milioane USD pentru 2008.
Asesoft Distribution si-a extins portofoliul de produse prin introducerea gamei Dell: notebook-uri, sisteme desktop si monitoare. Astfel, Asesoft Distribution va oferi suport in accesul partenerilor din canalul de distributie IT, integratorilor de proiecte si utilizatorilor finali la tehnologia de varf inglobata in produsele Dell.

“Pentru extinderea pe segmentul de notebook-uri, am ales Dell datorita renumelui si potentialului brand-ului pe piata romaneasca, dar si calitatii produselor. Estimam pana la sfarsitul anului vanzari de 4 milioane USD pe segmentul de notebook-uri, desktop-uri si monitoare, in calitate de Business Partner Dell. Urmarim prin aceasta sa intregim oferta noastra adresata companiilor partenere din canalul de distributie”, a declarat Oana Barbu, director de achizitii Asesoft Distribution.

“La inceputul anului, ne-am propus ca, pe langa investitiile in partenerii Asesoft Distribution, sa dezvoltam cateva game de produse. Notebook-urile reprezinta una dintre categoriile importante anuntate, alaturi de echipamente de imprimare, accesorii si componente pentru servere, iar cooperarea cu Dell va acoperi foarte bine acest segment”, a adaugat Razvan Ziemba, director executiv Asesoft Distribution.

Gama de produse Dell, pe care Asesoft Distribution le va distribui, acopera toate segmentele importante de notebook (business, multimedia si gaming), sisteme desktop (Optiplex 330MT) si monitoare LCD Ultra Sharp 1908 FP, 198WFP, E228 WFP. Gama de notebook-uri business cuprinde modelele Dell VOSTRO 1400 si Dell XPS 1330, cea de multimedia si gaming detine INSPIRON 1520, VOSTRO 1700, XPS M1530, iar cea de office si home use Dell INSPIRON 1501, 1525.

Asesoft Distribution a semnat pe parcursul anului 2007 o serie de contracte de distributie cu producatori de tehnologie recunoscuti in plan international, precum Microsoft pentru produse periferice, Western Digital pentru dispozitive de stocare, BitDefender pentru produse software de securitate sau Lite-on, cel mai mare producator mondial in zona dispozitivelor optice (CD/DVD-RW, Blu-ray).


Asesoft Distribution a incheiat anul 2007 cu o cifra de 104 milioane USD, in crestere cu 44% fata de anul anterior si isi propune realizarea unei cifre de 135 milioane USD in 2008. Compania de distributie IT are o baza de clienti formata din peste 1.000 reselleri activi si este furnizor important al retelelor de retail locale.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri