Dupa ce UPC a introdus in ofertele sale imprimante cadou pentru sporirea vanzarilor de servicii 3Play, clientii persoane juridice ai companiei Romtelecom pot primi gratuit imprimante, modemuri sau produse din portofoliul operatorului.
Promotia este definita in doua variante, in functie de nevoile specifice ale clientilor persoane juridice, si vizeaza Internetul de banda larga ClickNet si pachetele voce-date ClickNet Biz Pack. Astfel, Romtelecom ofera de acum companiilor, posibilitatea de a beneficia gratuit de o multifunctionala Epson Wi-Fi „5–in-1” (copiator, scanner, printer, fax, Wi-Fi/LAN) sau un modem Wi-Fi. In plus, aduce un discount de 50% fata de pretul de lista la abonamentele ClickNet si pana la 4000 minute nationale in reteaua Romtelecom, incluse in pachetele ClickNet BizPack.

In prima varianta de promotie, companiile pot beneficia gratuit de o multifunctionala Epson Wi-Fi pentru produsele ClickNet 3Mbps si ClickNet 6Mbps, plus un discount de 50% fata de pretul de lista al acestora si activarea gratuita a serviciului ales.

In a doua optiune a promotiei pentru produsele ClickNet, companiile au gratuitate pentru primele 3 luni sau 6 luni de abonament, pentru oricare dintre produsele ClickNet, in functie de perioada contractuala (1 an, respectiv 2 sau 3 ani).

Clientii business care doresc achizitionarea unui pachet ClickNet BizPack, constand dintr-o conexiune de banda larga si pana la 4000 minute nationale incluse in reteaua Romtelecom, pot primi, in functie de perioada contractuala, o multifunctionala Epson Wi-Fi sau un modem Wi-Fi si preturi promotionale, mai mici cu pana la 30% la abonamentele lunare.

Actuala oferta completeaza pachetele de servicii de telefonie fixa si centrale telefonice lansate in luan februarie a acestui an, precum si oferta combinata de conexiuni de banda larga, PC-uri, software si asistenta tehnica. Noile oferte de business lansate de Romtelecom au la baza principiul oferirii catre companii de solutii complete, „la cheie”, de comunicatii si echipamente necesare bunei desfasurari a activitatii acestora.

UPC a anuntat tot in aceasta saptamana o oferta speciala adresata clientilor care se aboneaza la unul dintre pachetele 3 Play Medium si Large. Clientii primesc cadou o imprimanta multifunctionala, cu scanner si copiator, la incheierea unui abonament pe 3 ani.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri