Romsys, integrator de solutii IT&C de pe piata locala, si dezvoltatorul canadian de software Cognos au anuntat un parteneriat privind furnizarea de solutii world-class enterprise planning si Business Intelligence.
Cele doua companii vor oferi clientilor si servicii care le vor facilita planificarea, intelegerea si administrarea performantelor financiare si operationale.

Romsys si Cognos participa fiecare cu metodologii, instrumente si tehnici care incorporeaza practici de industry-leading pentru a ajuta organizatiile sa-si identifice, evalueze, captureze si impartaseasca capitalul intelectual pentru un proces mai bun de luare a deciziilor si de management al performantei.

Romsys furnizeaza produse, servicii si expertiza tehnologica pentru imbunatatirea si gestionarea performantelor de business, iar Cognos ofera un pachet de software care sustine toate componentele managementului de performanta al firmei, de la planificare si bugetare, la masurarea si monitorizarea performantelor, la raport si analiza.

Dezvoltatorul de business intelligence si solutii de management al performantei Cognos Inc. a fost achizitionat, in ianuarie 2008, de compania americana International Business Machines (IBM), cel mai mare furnizor de servicii IT din lume, contra sumei de cinci miliarde de dolari. Cognos deserveste mai mult de 23.000 de clienti in peste 135 de tari, dispunand de o retea de peste 3.000 de parteneri si vanzatori din intreaga lume.

Romsys, infiintata in 1993, este prezenta pe piata locala in proiectarea, dezvoltarea si implementarea de solutii de management al afacerilor, securitatea sistemelor informatice, infrastructura de calcul si comunicatii, pe o gama variata de tehnologii si platforme. Solutiile si serviciile Romsys sunt destinate in special sectoarelor financiar-bancar, aparare si siguranta nationala, telecomunicatii si mari companii de utilitati publice. Compania a fost achizitionata in totalitate, in decembrie 2007, de catre fondul austriac de investitii New Frontier Holding, care opereaza un portofoliu de operatiuni in sectorul IT din Europa Centrala si de Est.

Romsys a raportat, in 2006, o cifra de afaceri de 25,8 milioane de euro, in scadere cu 20% fata de 2005, cand vanzarile companiei au fost de 31,6 milioane de euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri