Operatorul de telefonie mobila Vodafone Romania va reduce cu circa 6-8%, incepand cu 18 august, tarifele de roaming pentru apelurile in statele membre ale Uniunii Europene, in Elvetia, Islanda, Liechtenstein si Norvegia, si va tarifa la secunda, dupa primul minut, in cazul acestor convorbiri.
"Cu doua saptamani inainte de termenul prevazut de Comisia Europeana, Vodafone Romania anunta reducerea tarifelor de roaming standard, pentru apelurile in statele membre ale Uniunii Europene si in alte tari din Aria Economica Europeana (AEA)", potrivit companiei.

Abonatii si utilizatorii de cartele telefonice Vodafone care calatoresc in statele europene, vor beneficia, prin intermediul serviciului Vodafone World, de un tarif de 0,46 euro fara TVA (0,547 euro cu TVA) pe minut pentru apelurile efectuate, fata de 0,49 euro fara TVA (0,583 euro cu TVA) acum.

In cazul apelurilor primite din aceste state, clientii operatorului vor plati 0,22 euro fara TVA ( 0,262 euro cu TVA) pe minut, fata de 0,24 euro fara TVA (0,286 euro cu TVA), cat este tariful in prezent.

Totodata, Vodafone Romania va introduce, incepand cu 16 septembrie, tarifarea la secunda, dupa primul minut, pentru apelurile in roaming efectuate si primite in UE si in spatiul EEA sau cu optiunea Vodafone Passport.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri