Epson, unul din cei mai mari producatori de imprimante de pe piata globala, prezinta, in cadrul celei de-a sasea editii a targului de productie publicitara Advertising Show, cele mai noi tehnologii de imprimare, precum si ultimele sale aparitii din domeniul imprimarii profesionale.
Companiile si profesionistii care activeaza in industrie vor avea la dispozitie produse atat din gama de imprimante profesionale de mari dimensiuni, cat si din gama de imprimante foto compacte de inalta tehnologie. Evenimentul se va desfasura in perioada 17-20 septembrie 2008, in cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO.

Gama curenta de echipamente Epson adresate profesionistilor include imprimante de format mare pentru proofing, grafica sau lucrari individuale.

Echipamentul vedeta din seria imprimantelor de mari dimensiuni este modelul Epson Stylus Pro GS6000, ce foloseste un solvent ecologic care imbina calitatea printului de indoor si durabilitatea printului de outdoor, cu un gamut de culoare sporit (8 culori), fiind o solutie fara emisii de compusi organici volatili. Modelul va fi prezentat in premiera publicului din Romania la Advertising Show, urmand a fi expus si in cadrul celui mai important eveniment din domeniul foto si al imaginii la nivel international, Photokina 2008.

“Dupa 40 de ani de expertiza in domeniul imprimarii, Epson continua sa inoveze, extinzand seria solutiilor si tehnologiilor pentru imprimarea de mari dimensiuni. Stylus Pro GS6000 permite listarea imaginilor de format mare, dintre cele mai variate, de la semnalistica publicitara (indoor sau outdoor), grafica de expozitie, bannere, pana la imagini foto, fiind, in acelasi timp, solutia ideala pentru reproduceri de arta”, a declarat Simona Decuseara (foto), National Sales&Marketing Manager Romania.

La stand, vor fi prezentate si modele de format mare ce folosesc noua tehnologie a cernelii UltraChrome™ K3 si capul de imprimare MicroPiezo TFP™: Stylus Pro 11880, prima imprimanta din lume de 64 inci ce prezinta tehnologia UltraChrome™ K3; Stylus Pro 9450, de pana la 44 de inci, Stylus Pro 4880 si Stylus Pro 3800.

Pentru fotografii profesionisti si pasionatii de fotografie, Epson a pregatit o serie de imprimante foto, cum sunt Stylus Photo R2880, imprimanta Stylus Photo R1900 cu tehnologia UltraChrome™ Hi-Gloss2; si Stylus Photo 1400, care foloseste cerneala fotografica Epson Claria cu 6 culori. Lista produselor prezente la Advertising Show este completata cu scannerul de nivel profesional V700 Photo, care asigura rezultate superbe la o rezolutie de pana la 6400 dpi.

Ca noutate absoluta, Epson aduce si Epson DiscProducer PP-100, un echipament destinat multiplicarii de CD-uri si DVD-uri, ideal pentru diverse domenii: corporatii, agentii de publicitate, sectorul public, sectorul universitar, companii IT, servicii de pre-press, servicii de date, cu o viteza de 30 discuri/ ora.

Epson a realizat in primele sase luni ale anului in curs o cifra de afaceri de 7 milioane euro pentru Romania, ceea ce reprezinta o crestere in vanzari cu 52%, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. Targetul propus pentru acest an este de 15 milioane euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri