Cosmote si Romtelecom, membre ale grupului OTE, au inaugurat un nou concept store, care face parte dintr-un proiect ce presupune lansarea a sase astfel de magazine, care vor fi deschise pana in primavara anului viitor cu o investitie de peste jumatate de milion euro, contributie ce vine de la ambele companii.
Prima unitate deschisa este situata in cartierul Titan din Bucuresti, locatia fiind un magazin Romtelecom al carui design a fost schimbat complet. Inca trei magazine asemanatoare vor fi deschise pana la sfarsitul anului, urmand ca, in primavara lui 2009, doua noi astfel de unitati sa fie inaugurate in alte orase din tara. Un magazin are, in medie, sapte angajati.

Noul concept store pune in valoare sinergiile dintre cele doua companii si promoveaza atat produsele rezidentiale, cat si cele destinate segmentului business.

Romtelecom si Cosmote au lansat recent pachetul de servicii fix-mobil nelimitat, o oferta integrata, menita sa raspunda nevoilor de comunicare ale abonatilor rezidentiali. Pachetul comun ofera comunicare nelimitata si netaxabila intre o linie fixa Romtelecom si pana la patru abonamente de telefonie mobila Cosmote (Full Option sau COSMOTE 10 - 480). Pachetul fix-mobil nelimitat este disponibil atat pentru clientii existenti ai celor doi operatori, cat si pentru cei noi, putand fi activat fara costuri suplimentare.

Mai mult, in luna septembrie 2008, Romtelecom si Cosmote au mai lansat Convergent 1000 si Convergent Nelimitat, pachete integrate pentru companii. Cele doua pachete ofera servicii de comunicatii flexibile si eficiente din perspectiva costurilor intre terminale fixe si mobile, in cadrul unui grup prestabilit de utilizatori.

Pachetul Convergent 1000 a fost proiectat pentru a raspunde nevoilor liberilor profesionisti si celor ale companiilor mici si mijlocii, in timp ce Convergent Nelimitat se adreseaza clientilor corporatii, cu un volum mare de trafic de voce.

Romtelecom face parte din OTE Grup, liderul pietei de telecomunicatii din Grecia si unul dintre cei mai mari operatori din sud-estul Europei.

Cosmote Romania, membra a grupului Cosmote a depasit 4,6 milioane de utilizatori in Romania la sfarsitul lunii iunie 2008, inregistrind o crestere de 109.5% comparativ cu perioada similara a anului trecut si fiind cel mai dinamic operator de telefonie mobila din Romania.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri