Endava, companie britanica de servicii si solutii IT pentru companii, vrea sa angajeze pana in iunie 2011 inca 200 de persoane in centrele de dezvoltare din Romania, dupa ce a inaugurat joi un nou sediu la Iasi, scrie Mediafax.
"Pana la finalul acestui an vrem sa angajam inca 50 de persoane la Iasi, iar in 2011 estimam ca vom ajunge la 150 de angajati aici. Iasi-ul este un oras cu un potential mare de dezvoltare, un centru IT important unde gasim profesionisti cu experienta si un centru universitar", a declarat Valentin Metzger, director executiv al Endava Romania.

Pana in iunie 2011, compania are ca obiectiv sa recruteze 200 de oameni in Romania. In prezent, Endava are peste 300 de angajati in cele patru centre din Bucuresti, Cluj si Iasi.

De la inceputul anului, Endava a inregistrat o crestere cu 42% a numarului de angajati in Romania.

Potrivit Endava, extinderea operatiunilor in Romania este in principal determinata de initierea unor noi proiecte cu clienti din Marea Britanie din domeniul financiar si al serviciilor online.

Endava, infiintat in 2006, prin fuziunea grupurilor Brains Direct si Concise, furnizeaza servicii de consultanta, dezvoltare software si solutii de suport IT clientilor din Europa si SUA.

Grupul are sucursale la Bucuresti, Cluj, Iasi, Chisinau, Londra, Woking si Wallingford (Anglia).

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri