Epava avionului Air Algerie, prabusit joi cu cel putin 116 pasageri la bord, dintre care circa 50 de francezi, a fost localizata dezintegrata in nordul Mali, regiunea Gossi, potrivit unui comunicat al presedintiei franceze, informeaza AFP.

Avionul disparut a fost localizat in regiunea Gossi, "in apropierea frontierei cu Burkina Faso", a anuntat, in cursul noptii de joi spre vineri, presedintia franceza, confirmand o informatie in acest sens oferita anterior de autoritatile din Burkina Faso, noteaza Mediafax.

"Aparatul a fost clar identificat, in pofida faptului ca este dezintegrat", a precizat aceeasi sursa, adaugand ca un "detasament militar francez a fost trimis la fata locului pentru a securiza zona si pentru a colecta informatiile preliminare".

Presedintele francez Francois Hollande si-a exprimat "solidaritatea" fata de familiile si apropiatii victimelor. Potrivit companiei Air Algérie, avionul a decolat de la Ouagadougou, cu peste 110 pasageri si sase membri ai echipajului, cu destinatia Alger in cursul noptii de miercuri spre joi. El a disparut de pe ecranele radar dupa 50 de minute de la decolare.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri