Bombardier Transportation, lider mondial al pietei de echipament feroviar, a primit o noua comanda de trenuri complet automate (APM) pentru doua aeroporturi in Statele Unite si unul in China – Beijing, valoarea totala a contractului fiind de aproximativ 62 milioane de euro, conform NewsIn.
Potrivit reprezentantilor companiei, Bombardier Transportation a primit o extensie a comenzii pentru Aeropoertul Intercontinental George Bush din Houston, Texas, o noua comanda de sisteme APM pentru Aeroportul International din Sacramento, California, dar si o comanda aditionala de vehicule APM pentru Aeroportul International din Bejing, China. Valoarea totala a contractelor este de aproximativ 62 milioane de euro (98 milioane dolari).

In Houston, Bombardier va extinde sistemul CX-100 de trenuri complet automate pe care l-a furnizat anterior in 1999. Noul contract include furnizarea de inca patru vehicule CX-100 crescand astfel flota existenta de vehicule CX-100 furnizate de Bombardier la 12 trenuri.

Parte din procesul de modernizare a terminalului din Aeroportul International din Sacramento, Bombardier va furniza elementele electrice si mecanice pentru sistemul de transport CX-100 incluzand doua vehicule CX-100 precum si cinci ani de operare si servicii de mentenanta.

Bombardier va furniza sapte vehicule aditionale CX-100 catre Aeroportul International Beijing aducand flota aeroportului la 18 vehicule. In Februarie 2008, trenurile complet automate au fost date in functiune cu mult inainte de Olimpiada de Vara de la Beijing din 2008. Sistemul de tranzit de doi kilometri opereaza pe o dubla cale ferata intre trei statii si serveste noul terminal T3.

Sediul global al Bombardier Transportation este localizat la Berlin, Germania, iar compania desfasoara activitati in peste 60 de tari. Compania a livrat un numar total de peste 100.000 de vehicule in toata lumea. Grupul ofera cel mai extins portofoliu de produse si este recunoscut drept liderul global al sectorului feroviar.

Lider mondial de solutii inovatoare de transport, de la aeronave regionale si avioane de afaceri pana la echipamente pentru transportul feroviar, sisteme si servicii, Bombardier Inc. este o corporatie globala cu sediul in Canada. Cifra sa de afaceri pentru anul fiscal finalizat la 31 ianuarie 2008 a fost de 17,5 miliarde dolari, iar actiunile sale se tranzactioneaza pe bursa de marfuri din Toronto (BBD). Bombardier este listat ca index compozit a indexurilor de sustenabilitate Dow Jones Sustainability World si North America.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri