Banca centrala a Frantei estimeaza ca economia franceza se va majora cu 0,5% in primul trimestru din 2010, in contextul in care climatul economic continua sa se imbunatateasca, relateaza AFP.
Aceasta este prima estimare publicata de banca centrala pentru primul trimestru al acestui an, scrie NewsIn.

Cresterea din al patrulea trimestru nu a fost inca anuntata si va fi publicata vineri de institutul national de statistica. Banca centrala estimase o crestere de 0,5%, dupa 0,3% in ultimele doua trimestre.

Estimarile publicate de banca centrala a Frantei arata o crestere a activitatii in industrie si servicii in luna ianuarie.

Indicatorul mediului de afaceri din sectorul industriei a continuat sa creasca, ajungand la 104 puncte, de la 102 puncte in luna precedenta, iar indicatorul serviciilor a avansat cu un punct, la 89 puncte.

"In ianuarie, activitatea industriala a inregistrat o crestere in toate sectoarele, in special in sectorul auto si in cel al bunurilor intermediare", a precizat banca centrala.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri