Cresterea economica a Frantei ar putea depasi in acest an obiectivul guvernului, de 1,4% dupa un avans de 0,6% in trimestrul al doilea, a declarat ministrul Bugetului, François Baroin, citat de AFP.
Ministrul Economiei, Christine Lagarde, s-a aratat de asemenea foarte optimist in privinta atingerii tintei de 1,4%, relateaza Mediafax.

Institutul de Statistica de la Paris mizeaza pe un avans de 0,4% al PIB in fiecare din ultimele doua trimestre ale acestui an, iar Banca Frantei estimeaza o crestere de 0,3% pentru cel de-al treilea trimestru.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri