Spania, Italia si Franta au lansat programul comun "European passion" pentru atragerea turistilor din China, India si Brazilia, a anuntat ministerul spaniol al Turismului.
Acordul a fost convenit, in Ziua europeana a turismului, de secretarul de stat in ministerul spaniol al Turismului Joan Mesquida si omologii sai Herv Novelli din Franta si Michela Vittoria Brambilla din Italia, potrivit Mediafax.

"Fortele fiecarei tari in domeniul culturii, shoppingului si gastronomiei au fost reunite sub marca European Passion", se arata intr-un comunicat al Ministerului spaniol al Turismului.

La sfarsitul acestui an, vor avea loc actiuni de marketing destinate profesionistilor din domeniu din tarile tinta si prin intermediul presei.

In plus, in octombrie, vor incepe vizite de prezentare pentru agentii de turism si jurnalistii tarilor vizate, precizeaza comunicatul.
Spania, Franta si Italia au convenit, in 2009, la Salonul international al Turismului din Milano, sa colaboreze pentru promovarea internationala, pe pietele mai indepartate.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri