Procurorii Parchetului Tribunalului Bucuresti fac 17 perchezitii, marti, intr-un dosar privind obtinerea frauduloasa de permise auto, printre suspecti fiind instructori auto si agenti de la Directia Permise de Conducere.

Perchezitiile sunt efectuate intr-un dosar in care, in luna decembrie, Parchetul Tribunalului Bucuresti a dispus efectuarea urmaririi penale fata de 87 de persoane, acuzate de luare sau dare de mita, trafic de influenta sau cumparare de influenta, intr-un dosar privind obtinerea frauduloasa a unor permise de conducere, in perioada 2014 - 2015, scrie Mediafax.

Anchetatorii au descins la 17 imobile, mai multe persoane suspectate in aceasta cauza urmand sa fie audiate la Parchetul Tribunalului Bucuresti. Potrivit unor surse judiciare, printre persoanele vizate in cauza sunt instructori auto si agenti de la Directia Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor.

Acestia sunt suspectati ca au ajutat mai multe persoane sa treaca proba traseului pentru a obtine permisul de conducere, cerand in schimb sume care porneau de la o suta de euro, au precizat sursele citate.

Perchezitiile sunt facute de procurori de la Parchetul Tribunalului Bucuresti si ofiteri de la Directia Generala Anticoruptie, cu sprijinul Politiei Capitalei si Jandarmeriei Romane si cu suportul Serviciului Roman de Informatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri