Procurorii DNA desfasoara perchezitii la Primaria Sfantu Gheorghe, miercuri dimineata, vizat de ancheta fiind primarul orasului, au declarat surse judiciare.

Potrivit surselor judiciare, procurorii au descins la Primaria Sfantu Gheorghe, miercuri dimineata, in cadrul unei anchete ce vizeaza fapte de coruptie, prejudiciul ridicandu-se la un milionn de euro, conform Mediafax.

Oficial, DNA a anuntat intr-un comunicat de presa ca "sunt efectuate perchezitii domiciliare in 13 locatii situate in municipiul Bucuresti si judetele Covasna si Brasov, din care una este sediul unei institutii publice, restul reprezentand sediile unor societati comerciale si domiciliile unor persoane fizice".

Cercetarile se fac intr-o cauza penala ce vizeaza suspiciuni privind savarsirea unor infractiuni asimilate celor de coruptie comise in perioada 2010-2014, se mai arata in comunicatul DNA.

In cauza, procurorii beneficiaza de sprijin de specialitate din partea partea Brigazii Speciale de Interventie a Jandarmeriei.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Legal Business »



Setari Cookie-uri