Vinul da gust... infrumusetarii la Oradea, in hotelul Ramada. Aici a fost deschis primul spa pe baza de vin si uleiuri din struguri, unde tratamentele corporale costa intre 100 si 350 de lei.

Riserva Wine Spa este primul centru din Romania care ofera un meniu de tratamente spa si beauty pe baza vinoterapiei. Vinoterapia foloseste beneficiile bobului de strugure in tratamente cu viniferina, polifenoli si antioxidanti care purifica, detoxifica, hranesc pielea si previn imbatranirea.

Cel mai ieftin serviciu pe baza de vin costa 100 lei si include exfoliere, impachetare, masaj al scalpului si balsam corporal. Preturile cresc la 130 lei pentru masaj cu amestec de seminte de struguri si stafide sau la 300-350 lei pentru tratamente mai complexe, tot pe baza de struguri, potrivit meniului de pe site.

Pe langa serviciile de tratamente, spa-ul are si o colectie de vinuri pe care clientii le pot degusta. Centrul de infrumusetare are 5 camere de tratament, in care lucreaza 6 angajati.

Reprezentantii hotelului au dezvoltat pachete care includ, pe langa tratamentele spa, si activitati outdoor: pachete de weekend care includ cazare cu mic dejun, pranz si cina, evenimente speciale (live cooking, degustare vin, muzica live etc), tratamente si acces spa pe toata durata sejurului, activitati outdoor (tur oras, drumetii, speoturism, canyoning, rapel si catarare pe stanca, mountain biking, educatie montana si speologica etc), pachete conferinte / teambuilding care includ, pe langa serviciile oferite in pachetele de weekend, sali de conferinta, pauze de cafea, gamestorming la spa, workshop-uri la spa, masaje corporate in pauzele de cafea si
pachete de petreceri la spa care includ -pe langa serviciile hoteliere, terapii spa in tandem sau individuale - petreceri pe terasa cu acces la jacuzzi-uri, meniuri personalizate de mancare si bautura, live grill.

Ramada Oradea, clasificat la 4 stele, a fost deschis in 2010, in urma unei investitii de 12 milioane de euro. Hotelul are 75 de angajati, 121 de camere si un grad de ocupare de 40%-52%, in functie de sezon.

In Romania, lantul hotelier are 4 unitati in Bucuresti si inca 6 in Brasov, Cluj-Napoca, Sibiu, Iasi, Pitesti si Oradea. In lume, exista 830 de hoteluri Ramada in peste 50 de tari.

Hotelurile Ramada concureaza in Romania, la categoria 4 stele, cu hotelurile Phoenicia, Sheraton (fostul Howard Johnson) si Caro.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri