De prea multi ani deja, Romania se confrunta cu o criza acuta de personal care pare ca nu isi mai gaseste rezolvare. Migratia fortei de munca si tendintele demografice negative inregistrate pe plan local sunt doar cateva dintre cauzele care au dus la aceasta stare de fapt. Efectele crizei apasa tot mai greu pe umerii angajatorilor si devin din ce in ce mai greu de suportat.

"La nivelul industriei farma, ceea ce observam cu precadere este un dezechilibru intre cererea si oferta de munca, in special la nivelul fortei de munca specializate. Observam de la an la an cat de dificila poate fi gasirea oamenilor cu experienta relevanta, dar si cu atitudinea potrivita pentru a ne intregi sau creste echipa. De aceea, lucram constant in interiorul companiei pentru ca oamenii sa vina cu placere la birou si sa simta ca au loc si sprijin pentru a invata si a se dezvolta profesional", a declarat Mirela Iordan (foto).

Vrei sa citesti articolul complet?

Aboneaza-te la Wall-Street!

Prin abonamentul Wall-Street devii parte a comunitatii de afaceri de top din Romania. Toate informatiile noastre sunt create pentru a te ajuta sa fii mai bun in activitatea ta zilnica.

Aboneaza-te! Am deja cont
Sursa foto: Shutterstock.com