Bratarile fitness au numeroase beneficii pentru cei care opteaza pentru un astfel de accesoriu. Disponibile intr-o gama variata de culori, bratarile fitness iti monitorizeaza activitatea fizica si somnul si iti ofera informatii detaliate privind stilul de viata. Daca vrei sa devii mai activ, iata trei modele aflate la reducere pe care le poti achizitiona de la retailul Evomag.

Bratarile fitness sunt la reduceri in oferta evomag in cadrul campaniei Crazy Days, ce se desfasoara in perioada 26 septembrie – 1 octombrie si care ofera discount-uri de pana la 55%. Iata trei bratari fitness care ne-au atras atentia:

Bratara fitness Evolio X-Fit Pro

Intuitiva si ergonomica Evolio X-Fit Pro ofera date despre valoarea pulsului, numarul pasilor efectuati, distanta parcursa, caloriile arse si poate fi purtata inclusiv in cadrul activitatilor acvatice. Cu un display OLED de 0.86 inch, modelul X-Fit Pro are un design minimalist si este compatibila cu versiuni mai noi IOS si Android.

Mai multe detalii despre bratara fitness Evolio X-Fit Pro si pretul acesteia, redus cu 45%, aici.

Bratara fitness Techfit MWB181

Bratara fitness Techfit din oferta Evomag este compatibila cu iOS si Android, are ecran OLED de 1 inch si este rezistenta la apa. Printre principalele functii ale gadgetului se regasesc: afisarea numarului de pasi, ritmul cardiac, numarul de calorii consumate.

O puteti cumpara de aici, redusa cu 60%.

Bratara Fitness Cronos Thea

Modelul Cronos Thea are un ecran de 0.49 inch, se sincronizeaza cu telefonul prin bluetooth V4.0, ofera atentionare apeluri si mesaje SMS, are functie de ceas desteptator, cronometru, pedometru, monitorizare somn, calorii, functie anti-lost, este rezistent la apa si permite conectare la dispozitive Android si iOS.

Mai multe detalii si pretul, redus cu 27%, aici.

WALL-STREET.RO foloseste unelte de marketing afiliat. Cumparand prin link-urile de mai sus, site-ul nostru primeste un comision din partea retailerilor pe care ii promovam.

Sursa foto: Maridav/Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Lifestyle »


Setari Cookie-uri