Compania de bauturi racoritoare se aliaza cu Twitter pentru a promova online concerte de muzica tuturor fanilor sai de pe site-ul de socializare. Parteneriatul face parte din noua campanie publicitara initiata de Pepsi. Deocamdata oficialii celor doua companii nu au dezvaluit detalii legate de tranzactie, noteaza Washington Post.
Noua strategie de marketing vrea sa revitalizeze produsele Pepsi in lupta cu vechiul rival Coca Cola.

Ca sa-si puna in aplicare planurile, oficialii companiei au marit bugetul de marketing pentru anul acesta cu 600 de milioane de dolari. Investitorii sunt nemultumiti de evolutia Pepsi din ultimii anii. In 2010 Pepsi a fost surclasata in Statele Unite de Diet Coke si a ajuns pe locul trei intr-un clasament condus de Coca-Cola.

Pepsi nu este sigura companie care se foloseste de industria muzicala pentru a-si asigura o cota mai mare din segmentul tinar al consumatorilor de bauturi racoritoare. La inceputul acestei luni Coca Cola si-a anuntat parteneriatul cu platforma de muzica online, Spotify.

Pepsi a mai apelat in trecut la industria muzicala pentru a-si sustine campaniile de marketing si a lucrat cu nume sonore precum Michael Jackson, Ray Charles, Mc Hammer, Britney Spears si Beyonce.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri