Domni galanti, cavaleri berbanti, Baiatul cu Flori va pofteste la concurs! Castigati in fiecare zi cate un aranjament de flori la alegere din sugestiile Baiatului care sa rapeasca inima duduii dorite, fiecare dintre mestesugit cu pricepere, parfumat cu aer de seductie.

Tot ce trebuie sa faceti este sa dati like paginii Baiatului cu Flori apoi like, share si un comentariu public la postare. Timp de 5 zile puteti castiga cate un aranjament spectaculos de flori cu care sa induplecati mamele, sotiile, iubitele sau soacrele zi de zi. Concursul se desfasoara in perioada 6-10 iunie iar castigatorul va fi ales prin tragere la sorti.

Baiatul cu flori este o florarie online care livreaza cele mai elegante si mai avantajoase aranjamente si buchete de flori.

Neicusorule, ce sa faci cu un aranjament de flori de la Baiatul?

Sa impresionezi, sa seduci, sa impaci, sa te imprietenesti. Daca nimeresti mirozna buna si floarea frageda, duduita se va fastaci si se va pierde in ochii domniei tale, soacra va sughita de dragu’ ginerelui, soata va face cafeaua mai dulce. Dati domniile voastre like, share si ziceti un comentariu cu doua, trei vorbe si tare bine va fi cand va veti prezentarisi la vastele apartamente ale domniilor voastre cu-n stop de flori bine mestesugit.

Luni ati ajuns tarziu acasa? Hop, da-i cu roza!

Marti ti-ai lasat anteriul si izmenele pe jos? Hop, ia si orhideea!

Miercuri ai suguit cu domnia ei si nu-i ardea de saga? Jap, trei zambile, toate trei, de barbat o sa ma iei!

Iaca-sa 5 zile insirate Baiatul cu Flori va ajuta sa iesiti din bucluc!

Ce flori poti sa castigi de la Baiatul cu Flori?

Aranjament Nu da vrabia din mana!

Ti-au zburat ochii in stanga- dreapta si cuconita a bagat de seama? Du-te binisor spasit la usa cu-n aranjament de flori si cu scuza pe buze ca sa stie ca nu mai faci si-n lume alta nu-ti trebuie in afara de ea! Aranjamentul este format din 4 orhidee cymbidium, vanda mov, ranunculus alb, trandafir, skimmia si brassica.

Aranjament Galben de gelozie

Ochii vad inima cere si daca vrei sa fii sigur ca domnita are ochi doar pentru tine, prezinta-te la usa domniei sale cu flori in mana, patimi nebune in ochi. Galben de gelozie este o explozie de culori solare pictate cu frezii, minirosa, hortensie, orhidee cymbidium si ilex.

Aranjament Coana Joitica

Coana Joitica este un aranjament de flori doar pentru profesionisti. Pentru imblanzitori. Pentru cuceritori. Si pentru gineri. Mama soacra-i catranita, sotia e amarata? Rezolva problema cu aranjamentul de flori oferit de Baiatul si obtinut din frezii, zambile, orhidee si craspedii.

***produsele recomandate sunt cu titlu de prezentare. Baiatul cu flori isi rezerva dreptul de a inlocui produsele inscrise la concurs cu altele de valoare egala sau mai mare in functie de disponibilitatea stocurilor

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri