Intr-o lume controlata de mass-media, comparatia dintre creierele creative este esentiala. Punctele de vedere diferite, ideile si gandurile creaza mai multe produse competitive in fiecare zi. Munca de echipa stimuleaza toate creierele implicate", spune Vincenzo Gasbarro, director de creatie 1861 United Milan si membru in juriul AdPrint 2007.

Unele dintre cele mai mari campanii in care a fost implicat sunt: Mini, BMW, AlfaRomeo, Unicredit Bank, Renault, Playstation si Honda in agentii precum Saatchi&Saatchi Roma, TBWA Milan si DLvBBDO Milan.

Vincenzo va face echipa cu Vicky Gitto, Group Executive Creative Director, DDB Worldwide Communication Milan. Vicky si-a inceput cariera la Publicis Milan de unde a plecat la Creativi Associati, Pubblimarket Idea 2 si Advema Cooper.

In 1997 a castigat primul Cannes Young Lions si s-a alaturat echipei BGS D'Arcy, impreuna castigand premii importante pe conturile Champion USA, Infostrada, Fiat, Swatch, Riso Gallo. A urmat, in 2000, agentia D'Adda Lorenzini Vigorelli BBDO, cea mai proaspata si creativa din Italia ultimilor ani cu clienti precum BMW, Campari Group, Damiani jewelry, Francesco Biasia Handbags, Bayer, Henkel, Juventus, Universal Studios. Astazi, Vicky este unul dintre cei mai tineri directori de creatie din Italia.

Festivalul AdPrint, singurul festival european exclusiv pentru publicitatea in varianta print, reuneste echipe de creatie din toata lumea pentru cea de-a opta editie, care se va desfasura in perioada 8-11 februarie 2007, la Brasov. Inscrierea lucrarilor se va face incepand cu 7 noiembrie 2006, nu mai tarziu de 15 ianuarie 2007.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri