iDesign Romania emuleaza noua strategie de business in mediul interactiv printr-un nou site corporativ.

Arhitectura informationala a site-ului pune accent pe noua linie de comunicare si urmareste sa prezinte ntreaga paleta de servicii oferite. Un website in care structura informationala se mbina perfect cu design-ul cald si tehnologiile de tip web 2.0.

Am urmarit prin intermediul noului site sa comunicam consistent faptul ca suntem prima companie din domeniu ce deruleaza un program de CSR(responsabilitate sociala) ca parte a strategiei generale de dezvoltare declara Alexandra Ioana Pescaru, PR&Communication Manager.

In completare noi elemente de interactivitate vin sa sustina comunicarea brandului prin lansarea unui newsletter lunar si a unui blog corporativ; iar sectiunea de media a fost dezvoltata implementand tehnologiile de tip RSS(really simple syndication).

iDesign Romania este o agentie specializata in design si consultanta de brand, atat in medii clasice cat si interactive. Agentia are un portofoliu important de clienti de pe trei continente, printre care se numara si clienti din strainatate precum Credit Suisse Elvetia, Compendeon Olanda, One Stop Mortgage SUA sau Ivy Jewelry China.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri