Pe 30 octombrie 2007, la JW Marriott Grand Hotel, CODECS impreuna cu partenerii sai MICROSOFT ROMANIA si TOTAL SOFT va invita sa participati la a IV-a editie a Project Management Forum cu titlul « Forward-thinking in Project Management», un eveniment de management de proiect, care va reuni practicieni si speakeri cu recunoastere internationala.

PM Forum se inscrie in seria de activitati organizate anual de CODECS in domeniul managementului de proiect, fiind cel mai important eveniment de acest gen in Romania.
Desfasurat intr-un atmosfera extrem de interactiva, evenimentul reuneste mai mult de 10 ateliere in cadrul a 4 workshopuri si 15 speakeri cu expertiza in proiecte vor aborda teme specifice.

PM Forum se bucura de prezenta invitatilor speciali:
• Michel THIRY, Managing Partner, Valense Ltd. Organizational Consultants, PMP, TVM, FAPM, PMI Fellow
• Mike POULSON, Managing Director, Wilson Learning Europa
• Steve ARMSTRONG, Consultant Management de Proiect, Director curs Management de Proiect - The Open University, Marea Britanie

Evenimentul este structurat in 2 parti, o sesiune plenara, urmata de 4 workshop-uri desfasurate in paralel:
AFLA! – Marturii de succes in Management de Proiect
ACIONEAZA! – Instrumente, tehnici si metodologii in Management de Proiect
FII CHIAR TU! – De la soluii tehnice la schimbare i adaptare
IMPARTASESTE! – Cunostinte si experiente in management de proiect

In cadrul evenimentului va fi lansata cartea"Leadership real - oameni i organizaii, fa în fa cu marile lor provocri", autor Dean Williams, carte care va fi oferita cadou participantilor impreuna cu abonamente pe 3 luni la publicatiile Business Standard, Money Express si Cotidianul.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri