Pe 30 octombrie 2007, la JW Marriott Grand Hotel, CODECS impreuna cu partenerii sai MICROSOFT ROMANIA si TOTAL SOFT va invita sa participati la a IV-a editie a Project Management Forum cu titlul « Forward-thinking in Project Management», un eveniment de management de proiect, care va reuni practicieni si speakeri cu recunoastere internationala.

PM Forum se inscrie in seria de activitati organizate anual de CODECS in domeniul managementului de proiect, fiind cel mai important eveniment de acest gen in Romania.
Desfasurat intr-un atmosfera extrem de interactiva, evenimentul reuneste mai mult de 10 ateliere in cadrul a 4 workshopuri si 15 speakeri cu expertiza in proiecte vor aborda teme specifice.

PM Forum se bucura de prezenta invitatilor speciali:
• Michel THIRY, Managing Partner, Valense Ltd. Organizational Consultants, PMP, TVM, FAPM, PMI Fellow
• Mike POULSON, Managing Director, Wilson Learning Europa
• Steve ARMSTRONG, Consultant Management de Proiect, Director curs Management de Proiect - The Open University, Marea Britanie

Citeste si:

Evenimentul este structurat in 2 parti, o sesiune plenara, urmata de 4 workshop-uri desfasurate in paralel:
AFLA! – Marturii de succes in Management de Proiect
ACȚIONEAZA! – Instrumente, tehnici si metodologii in Management de Proiect
FII CHIAR TU! – De la soluții tehnice la schimbare și adaptare
IMPARTASESTE! – Cunostinte si experiente in management de proiect

In cadrul evenimentului va fi lansata cartea"Leadership real - oameni și organizații, față în față cu marile lor provocări", autor Dean Williams, carte care va fi oferita cadou participantilor impreuna cu abonamente pe 3 luni la publicatiile Business Standard, Money Express si Cotidianul.