Asociatia Romana a Profesionistilor in Relatii Publice (ARRP) a dezbatut aspecte legate de Etica in comunicare cu ocazia celei de a doua editii a Scolii de Vara ARRP, organizate la Poiana Brasov, in perioada 20-23 septembrie. Discutiile s-au purtat in jurul prinicipiilor care caracterizeaza activitatea de comunicare si modul in care acestea trebuie sa se materializeze in relatia cu clientii, cu propria organizatie sau cu mass media astfel incat practicile din Romania sa fie aliniate standardelor internationale.

Nu putem construi un mediu de comunicare profesionist decat respectand normele etice recunoscute. In conditiile in care piata abia acum se maturizeaza, este de datoria noastra ca Asociatie sa promovam codul deontologic al specialistului in Relatii Publice si principiile etice privitoare la activitatea de comunicare agreate prin codurile de la Atena si Lisabona, a decarat presedintele ARRP, dl. Dumitru Bortun.

La cursuri au participat atat membri ai Asociatiei care lucreaza in agentii de Relatii Publice, in institutii publice sau in diverse alte companii private, cat si studenti ai facultatilor de profil.

Abordarea teoretica a principiilor etice in comunicare, completata cu exemple din viata de zi cu zi, m-a ajutat sa delimitez mai bine activitatile permise de cele care nu ar trebui sa intre in arsenalul unui comunicator profesionist, considera unul dintre participanti, Catalin Popa, referent in cadrul ANSIT. Cursurile au fost sustinute de membrii comitetului de conducere ARRP: Conf. Univ. Dr. Dumitru Bortun, Gilda Lazar, Gabriel Paslaru, Dr. Doina Tataru si Mirela Pitu, precum si de Razvan Poppa, membru ARRP.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri