Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• Pahomi.ro scrie despre noul sistem de informare interactiv dezvoltat de catre Primaria Bucuresti cu tehnologie Microsoft.

• Totalul investitiilor straine inregistrate in luna mai a ajuns la 298 mil euro, suma cu 21.6% mai mica decat in luna aprilie, si cu 29% mai mica decat in mai 2009, scrie Khris.ro, citand datele BNR.

• Pastilele despre ecologie realizate de Liviu Mihaiu vor fi difuzate de TVR 1. Începând din această lună, postul public va da filmuleţele “verzi” de câteva ori pe săptămână, scrie Paginademedia.ro.

Manafu.ro scrie despre o campanie de promovare a unei noi colectii de jeans Calvin Klein. Compania a pus un mare banner in New York, avand doar un QR Code si mesajul Get It Uncensored.

RazvanPascu.ro continua cu impresiile de calatorie din Tarile Baltice. Singurul sfat pe care vi-l dau in ceea ce priveste planificarea ar fi ca sa incercati sa cuprindeti toate cele trei capitale baltice in aceeasi calatorie, dintr-o bucata. Trei nopti in fiecare oras sunt de ajuns, scrie bloggerul.

• Riscograma.ro scrie despre ultima lopata pe mormantul Romaniei: guvernul pregateste impozitul progresiv.

Nu e nicio exagerare: In ritmul asta România se indreapta catre un deceniu pierdut, scrie Riscograma.ro.

• Andreea Vass publica pe blogul personal un interviu pe care l-a acordat revistei Foreign Policy. “Demarajul economic al Romaniei cred ca este posibil doar construind un stat, cu institutiile sale aferente, cat mai mic, mai putin costisitor si mai eficient in furnizarea bunurilor publice”, spune Andreea Vass, consilierul premierului Emil Boc.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri