Incepand cu luna iulie, Sorin Jianu se alatura Thinkdigital Romania in functia de Country Manager.
Are o experienta de 10 ani in vanzari si 8 ani in agentii de publicitate (Netbridge Investment, Brand Connection, Monopoly Media, Integral Media), unde a interactionat pe rand cu toate mediile: TV, print, radio, outdoor-indoor si online. Fiind atras de zona online, a decis sa faca o schimbare intrand in echipa Thinkdigital, dupa ce a lucrat ca Sales Manager in cadrul diviziei Boom pentru Netbridge Investment timp de un an si in Realitatea-Catavencu/ F5 X-Media, doi ani si jumatate.

Thinkdigital este o companie specializata in advertising online cu birouri in Bucuresti si Atena. Este reprezentantul exclusiv de vanzari pentru Microsoft Advertising (Windows Live Messenger, Windows Live Hotmail, Windows Live Spaces), Facebook si Miniclip.com. De asemenea Thinkdigital are parteneriate si cu aproximativ 300 de site-uri precum Weather.com, Economist.com, Ebay.com, Imdb.com, Photobucket.com. Prin intermediul acestora, desfasoara campanii de publicitate targetate pe utilizatorii romani.

Reteaua Thinkdigital ajunge in prezent la un numar de 4,2 milioane de utilizatori dintr-un total estimat la 7,5-8 milioane utilizatori de Internet la nivelul Romaniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri