Adelin Petrisor va lucra, de la 1 septembrie, la Stirile TVR, unde va fi corespondent special si "o sursa de expertiza" pentru subiectele complexe care tin de domeniul militar, a declarat Rodica Culcer, Directorul Directiei Emisiuni Informative si Sport din Televiziunea Publica, potrivit Mediafax.ro.
"Rolul pe care i l-am rezervat lui Adelin Petrisor este de corespondent special. El va fi si o sursa de expertiza pentru tot ce tine de domeniul militar. El nu este strict la stirile nationale sau externe, ci va lucra pe subiecte complexe. Ne bucura foarte mult ca vom dezvolta impreuna subiecte complexe", a spus Rodica Culcer.

Ea a precizat ca TVR angajeaza "oameni competenti" pentru ca vrea sa dezvolte toate genurile jurnalistice, in special reportajele.

"Avem dreptul, cand este vorba de persoane cu notorietate in meserie, sa le angajam. S-a facut o comisie de evaluare. Dar este incorect sa scoti la concurs un post la care sa se prezinte Adelin Petrisor, care este deja consacrat profesional, si mai multi tineri. Este o nedreptate pentru acei tineri", a explicat Rodica Culcer.

Jurnalistul Adelin Petrisor revine in televiziune la circa noua luni dupa ce a plecat de la Realitatea TV, unde lucra pe postul de reporter special din iulie 2008. Inainte de Realitatea TV, Adelin Petrisor a lucrat, timp de noua ani, la Antena 1 si s-a afirmat prin reportajele exclusive realizate in Liban, Algeria, Albania, Belgrad, Kosovo, Irak, Afganistan, Guantanamo si Israel.

Adelin Petrisor a fost desemnat "Corespondentul Anului 2003" de catre Ministerul Afacerilor Externe, dar si de catre Consiliul National al Audiovizualului, iar de-a lungul timpului a primit numeroase premii ale Asociatiei Profesionistilor de Televiziune din Romania (APTR).
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri