Vezi care sunt cele mai importante insemnari de business din blogosfera romaneasca.
• Pe blogul casei de avocatura Bostina si Asociatii citim despre asigurarea obligatorie a locuintei, intr-un articol scris de Ovidiu Tibuleac, avocat partener si coordonator al Departamentului Asigurari si Pensii Private.

Businessday.ro scrie despre Salariul mediu pe economie – un indicator care devine din ce in ce mai irelevant.

• Pe blogul piticu.ro a fost publicata o postare despre cauza erorilor Twiter. "Twitter are in spate o uzina uriasa, o intreaga nebunie de servere aflate intr-un cloud, intr-o solutie de clustering inovatoare. Nimeni pana la ei n-a avut nevoie de o procesare la acest nivel. Nimeni n-avea nevoie de raspuns atat de rapid in real time".

• Razvan Pascul scrie pe blogul sau impresii de calatorie din Belfast, Irlanda de Nord. "Mi-a placut Belfast-ul. Am plecat acum cateva zile cu ideea preconceputa ca este un oras al vesnicelor conflicte de strada, insa am gasit un oras linistit, curat si cu oameni care isi traiesc viata".

• Petrisor Obae a publicat pe paginademedia.ro un interviu cu Moise Guran, intre TVR si Antena 3: nu vreau sa renunt pentru o iluzie. Trebuie sa vad exact despre ce e vorba la TVR.

• Razboiul economiilor se va duce pe frontul deprecierii monedelor ?, se intreaba Dan Popa pe blogul Hymerion.ro. "Ceva nu e in regula in tot marasmul asta. Japonia a intervenit masiv recent, vanzand 2000 de miliarde de yeni (acum doua saptamani), pentru a frana aprecierea yenului. Practic, a dus cursul de la peste 84 de yeni, de la 82,9 de yeni pentru un USD. Banuiesc ca o interventie similara este iminenta. Japonezii au nevoie de un yen si mai slab decat este acum".

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri