In jur de 43% dintre romani cauta pe internet noi modalitati de a se distra si 46% dintre cei intervievati folosesc laptopul pentru a se distra, arata studiul „Care este ideea ta de distractie”, realizat de Lenovo Romania pe pagina de Facebook a companiei si la care au raspuns peste 500 de persoane, intre 2 si 16 decembrie .
Studiul a aratat ca internetul este sursa cea mai importanta de informare pentru a gasi noi modalitati de distractie, iar peste 50% dintre respondenti considera ca laptopul este un instrument mai important decat telefonul mobil, televizorul sau radioul.

Aproape 40% dintre respondenti au spus ca muzica este principala lor distractie, iar 54% dintre respondenti petrec intre 10 si 30 de ore pe saptamana distrandu-se. In jur de 24% dintre participantii la studiu au spus ca fac acest lucru mai mult de 30 de ore.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri