Primarul General al Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, este cel mai vizibil primar din online-ul romanesc, avand de 2 ori mai multe aparitii decat primarul orasului Constanta, Radu Mazare, conform unei analize a vizibilitatii realizate de TreeWorks.
Compania care detine ZeList a analizat vizibilitatea primarilor din Romania in social media si presa online, analiza realizata prin monitorizarea a peste 135.000 de surse online, in perioada cuprinsa intre 1 septembrie 2011 si 29 februarie 2012.

Analiza a fost elaborata in contextul apropierii alegerilor locale si a avut ca principal obiectiv determinarea celor mai vizibili primari in social media din Romania, atat din perspectiva mentionarilor in articolele redactate de presa online cat si din perspectiva mentionarilor realizate pe platformele de socializare. Studiul prezinta informatii cantitative despre vizibilitatea Primarului General al Municipiului Bucuresti, primarilor principalelor orase din Romania si primarilor de sector din Bucuresti, precum si raportarea acestora la contracandidati in functie de numarul aparitiilor si de numarul de vizualizari estimate generate de acestea.

Primarul General al Municipiului Bucuresti, Sorin Oprescu, este cel mai vizibil primar din online-ul romanesc, avand de 2 ori mai multe aparitii decat primarul Constantei, Radu Mazare.

Marian Vanghelie este cel mai vizibil primar de sector, acesta fiind mentionat de aproape doua ori mai mult in social media decat primarul sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, si de aproape patru ori mai mult decat primarul sectorului 2, Neculai Ontanu.

Radu Mazare, primarul orasului Constanta, este cel mai vizibil primar al unei resedinte de judet, avand un numar dublu de mentionari fata de primarul Iasiului, Gheorghe Nichita, si inregistrand cu aproximativ 63% mai multe aparitii decat primarul orasului Pitesti, Tudor Pendiuc.

Cum vi se pare acest clasament? wall-street.ro te incurajeaza sa comentezi.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri