Compania este in prezent listata pe sistemul alternativ (ATS) al Bursei de la Sibiu (SIBEX).

“Aceasta oferta va fi demarata in conformitate cu ordonanta CNVM. Nu am stabilit pretul; acesta va fi decis de o societate de evaluare independenta. Obiectivul meu nu este sa o delistez, dar daca rascumpararea va merge bine, iau in calcul si aceasta posibilitate”, a declarat Florin Pogonaru.

Adunarea Generala Extraordinara a PPLI a respins miercuri adoptarea unei hotarari privind admiterea sau nu la tranzactionare pe o piata reglementata. Si programul de rascumparare a pana la 10% din titluri a fost respins in AGEA.

Listarea pe o piata reglementata a fost ceruta in trecut de o parte din actionarii companiei, printre care si fondul de investitii Broadhurst, condus de Siminel Andrei. Acesta s-a retras din actionariat dupa ce si-a vandut in martie titlurile pentru 18,1 milioane lei.

Citeste si:

Prodplast Imobiliare a rezultat in urma divizarii Prodplast (PPL), preluand activele imobiliare ale companiei.

Prodplast este listata in piata spot a Bursei de Valori Bucuresti (BVB). Comisia Nationala a Valorilor Imobiliare l-a obligat pe Florin Pogonaru sa faca oferta publica de preluare pentru aceasta societate, dupa ce a depasit pragul de 33% din actiunile PPL, o astfel de oferta fiind ceruta cu insistenta si de catre Asociatia Investitorilor pe Piata de Capital.

Asociatia Investitorilor cere ca firmele lui Pogonaru sa faca oferta publica la Prodplast

Asociatia Investitorilor cere ca firmele lui Pogonaru sa faca...

„In acest caz nu am stabilit nimic. Nu pot spune o data exacta cand va fi demarata oferta publica de la PPL”, a mentionat Pogonaru