Dupa un trimestru 3 destul de volatil, finalul anului ar trebui sa fie unul bun pe piata de capital, cu o revenire a indicelui BET in zona valorii de 8.500 de puncte, zona de maxime, considera Simion Tihon, broker la Prime Transaction. Acesta se asteapta sa vada o recuperare a sectoarelor care au avut cel mai mult de suferit in ultimele luni, din cauza instabilitatii fiscale si a diferitelor declaratii, cum este cel bancar.

Simion Tihon a declarat la emisiunea Profesionistii in Investitii ca se asteapta la continuarea trendului pozitiv al rezultatelor financiare la 9 luni raportate de companiile listate. “Este foarte important ce vom face si cu aceste rezultate, pentru ca pe baza lor putem face estimari realiste privind rezultatele anuale si calcule pentru dividendele de anul viitor”, a declarat brokerul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri