In cadrul sedintei de tranzactionare desfasurata la sediul central BRM, au fost inregistrate doua ordine de sens contrar de vanzare motorina euro 5, apartinand Oscar Downstream si Rompetrol Downstream.
In urma licitatiei cu strigare, care a avut loc in ringul bursier, de la pretul initial de 2.100 lei/1000 litri s-a ajuns la un pret final de 1.821 lei/1000 litri, oferit de societatea Oscar Downstream, desemnata castigatoarea licitatiei si acceptat de Metrorex.

Pretul este fara accize si TVA, cu transport inclus, ferm si nemodificabil, iar livrarea va fi efectuata in conditii franco depozit achizitor. Valoarea totala de tranzactionare se cifreaza la 45.525 lei (10.600 euro).

Incepand cu prima tranzactie organizata de Metrorex in ringul BRM, in decembrie 2002, si pana in prezent, autoritatea de transport subteran din Bucuresti a derulat 120 tranzactii, cu o valoare de tranzactionare de 140 milioane lei.

Gama produselor tranzactionate in ringul bursier in acesti 6 ani este foarte diversa: produse petroliere - motorina, benzina, lubrifianti, energie electrica, sina de cale ferata, relee si contactoare, cabluri electrice, motoare electrice, electropompe, piese de schimb, vopsele, emailuri si grunduri, birotica, tehnica de calcul, echipamente de protectie, servicii de igienizare si salubrizare, servicii de refacere hidroizolatii.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri