Comisia de selectie a administratorului Fondului Proprietatea a agreat, marti, frma finala a contractului de administrare, in urma dialogului competitiv, si o va transmite candidatilor pentru a obtine acceptul acestora pana vineri, 22 mai, a anuntat Comisia, intr-un comunicat.
De asemenea, Comisia a prelungit a doua etapa a selectie. "Avand in vedere stadiul curent al procedurii de selectie si durata celei de-a doua etape, respectiv de zece zile lucratoare, Comisia a decis de asemenea sa prelungeasca durata celei de-a doua etape cu cinci zile lucratoare", se spune in comunicatul semnat de presedintele Comisiei de selectie, Enache Jiru, potrivit NewsIn.

In 4 mai, comisia de selectie a administratorului Fondului Proprietatea retinuse, pentru a doua etapa, cinci din cele opt oferte depuse. Ofertele selectionate au fost depuse de Aviva Investors Global Services Inc, Blackrock Investment Management, Franklin Templeton Investment Management, ING Investment Management si Morgan Stanley Investment Management.

Fondul Proprietatea a atras in 22 ianuarie opt oferte de administrare, de la Aviva Investors Global Services, BlackRock, Credit Suisse & OTP, FINAG Holding Gmbh, Franklin Templeton, ING Investment Management, Morgan Stanley si Julius Baer.

Fondul a fost creat in 2005, ca solutie pentru despagubirea fostilor proprietari deposedati de regimul comunist, carora nu li se mai pot restitui in natura averile confiscate. Fondul are participatii la 88 de companii, cele mai multe din sectorul energetic.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri