Fondul elvetian de investitii Hyposwiss Danube Tiger detinea la finalul lunii noiembrie a anului trecut investitii de circa 2,24% in cadrul SIF Transilvania (SIF3) si 2,22% din SIF Oltenia (SIF5) din activele totale, potrivit raportului lunar al institutiei.
Conform raportului de la sfarsitul lunii noiembrie, pe langa cele doua societati de investitii financiare, fondul elvetian avea cele mai mari investitii la Oil Terminal (OIL) - 2,93%, la Conpet (COTE) - 2,87% si avea o participatie de 2,12% din Romcarbon (ROCE).

Din punctul de vedere al monedelor, expunerea fondului era de 51% pe euro, 33% pe lei, restul fiind pe alte valute. Cea mai mare parte a activelor erau alocate in actiuni – 59%, restul fiind investiti in obligatiuni.

La finalul lui noiembrie, Hyposwiss Danube Tiger detinea active de 77,5 milioane euro, iar de la lansarea din aprilie 2003 fondul a castigat 66,13%.

La finalul primul semestru din 2009, expunerea pe Romania a fondului era de 34,26%, cea mai mare pondere in portofoliu, de 24,74 milioane euro, in crestere fata de inceputul anului trecut, cand piata din Austria reprezenta principala investitie.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri