Consiliul de administratie al Transilvania Constructii (COTR) propune actionarilor majorarea capitalului cu 7,8 milioane lei prin incorporarea unei parti din profitul inregistrat.
Astfel, capitalul se va majora de la 23,41 milioane lei la 31,21 milioane lei, prin emiterea unui numar de 236.507 actiuni noi cu valoare nominala de 33 lei, potrivit convocatorului remis Bursei de Valori Bucuresti. Actionarii vor primi o actiune noua la trei actiuni vechi detinute.

Compania si-a bugetat pentru acest an un profit net de 3,43 milioane lei, de 11 ori mai mare decat rezultatul din 2009.

In prezent, societatea are un capital social de 23,41 milioane lei, impartit in 709.520 actiuni, cu o valoare nominala de 33 lei.

Actionarii principali ai companiei sunt Mircea Timofte, care controleaza 30,13% din capitalul social, Gabriela Timofte, cu 29,45%, SIF Banat-Crisana (SIF1), cu 19,04% si Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), care detine 3,17% din capital.

Valoarea de piata a companiei este de 30,79 milioane lei (7,25 mil. euro), conform ultimei cotatii de 43,4 lei/actiune.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri