Mai mult de 230.000 de constanteni, reprezentand peste jumatate din populația orasului, au vizitat cel mai mare mall din Constanta si din regiune in primele trei zile de la inaugurare.
Vizitatorii s-au inghesuit weekendul trecut pentru a vedea Maritimo Shopping Center, cel mai mare mall de la mare, deschis publicului vineri, 28 octombrie.

Numai in ziua deschiderii, aproximativ 90.000 de vizitatori au trecut pragul Maritimo Shopping Center.

„A primi 230.000 de vizitatori in primul weekend este o recompensa pentru eforturile noastre de pana acum, dar ne si motiveaza sa mentinem standardele ridicate pentru a oferi oamenilor motive sa revina”, a spus Walter Wölfler, directorul de dezvoltari retail al Immofinanz.

Organizatorii au intampinat vizitatorii cu demonstrații de freestyle sau salsa si lectii de dans alaturi de Willmark Dance Academy karaoke, sesiuni de make-up, servicii medicale sau de infrumusetare gratuite, gimnastica aerobica și spectacole pentru copii.

Deschiderea Maritimo Shopping Center este rezultatul unei investitii de aproximativ 100 milioane de euro.

[ Vezi cum arata Maritimo Shopping Center ]

Situat pe Bulevardul Aurel Vlaicu Maritimo Shopping Center este cel mai mare mall din Constanta cu o suprafata de peste 50.000 metri patrati. Maritimo gazduieste peste 130 de magazine ce includ branduri internaționale precum C&A, H&M, Hervis, Humanic, Massimo Dutti, New Look, New Yorker, Peek&Cloppenburg si Zara.

Maritimo mai dispune de o zona de restaurante și cafenele, un centru de fitness, squash si biliard. Un cinematograf multiplex cu opt sali administrat de Cinema City se va deschide in primavara lui 2012.

Portofoliul Immofinanz in Romania include 50 de proprietati, mai ales in domeniul spatiilor comerciale si de birouri, estimat la aproape 895 milioane de euro. Cel mai recent proiect inaugurat, excluzand inaugurarea Maritimo Shopping Center din Constanta, este Gold Plaza din Baia Mare.

[ Afla ce venituri asteapta Immofinanz in primul an de la deschiderea Maritimo Shopping Center ]


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri