RealTime, companie de consultanta si intermedieri imobiliare, anunta ca a vandut peste 20% din ansamblurile APX IMMO Vitan si Reveria Pallady 43, chiar inainte ca lucrarile la cele 2 proiecte sa iasa "de sub pamant".

Reprezentantii companiei subliniaza ca locuintele in stadiu de proiect au obtinut vanzari-record in anul 2015, daca au fost "executate cum trebuie, dupa planuri de marketing si de vanzari bine puse la punct" in ceea ce priveste adaptarea la nevoile pietei.

"Piata de real estate se afla intr-o perioada extrem de interesanta, in care segmentul rezidential inregistreaza si va inregistra cresteri din ce in ce mai mari, atat timp cat dezvoltatorii sunt la curent cu nevoile si cerintele pietei si le respecta intocmai. Am consiliat fiecare dintre dezvoltatorii nostri folosind instrumente cat mai exacte de masurare si de sondare a pietei, astfel incat sa venim cu planuri de marketing si de vanzari care sa aduca rezultatele cele mai bune si mai rapide", Cristina Rosca, managing partner RealTime.

Cu o investitie de cinci milioane de euro a dezvoltatorului Apx Immo Property, proiectul rezidential Apx Immo Vitan a fost lansat la editia de toamna 2015 a Targului Imobiliar National - tIMOn. Acesta cuprinde 72 de apartamente cu 2 si 3 camere si este situat in zona centrala a Capitalei. Lucrarile au ajuns la nivelul parterului si 44% din proiect era vandut deja in luna decembrie 2015.

Proiectul rezidential Reveria Pallady 43, dezvoltat de compania Hoshen Holdings, in fruntea careia se afla Isaac Hoshen, co-fondatorul Adama, va cuprinde 2 cladiri de 4 etaje, prima cuprinzand cate 34 de apartamente cu 2 si 3 camere. Proiectul a fost lansat in aprilie 2015 si este situat pe Bulevardul Theodor Pallady. Lucrarile se afla la nivel de finisaje interioare si exterioare, iar vanzarile au trecut de 20%.

RealTime, companie de consultanta si intermedieri imobiliare, ofera servicii specializate pe segmentul rezidential si consultanta strategica pentru dezvoltatori si fonduri de investitii. Printre cele mai importante proiecte din portofoliul RealTime se numara Ficusului Rezidential, primul proiect dezvoltat de Volumetric in Bucuresti, APX IMMO VITAN, Nerva Traian I, II si III, Reveria Pallady43, City Point, Privilegio Brasov.

Sursa foto: APX IMMO Vitan / Imobiliare.ro

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri