Proiectul rezidential Liziera Residence, amplasat in zona Pipera-Tunari din nordul Bucurestiului, va fi finalizat in primul semestru 2008, au anuntat oficialii companiei imobilare CB Richard Ellis intr-o conferinta de presa.
"Proiectul include 52.000 de metri patrati de spatiu construit, respectiv 176 de apartamente in patru cladri, dintre care trei blocuri cu subsol, parter si sapte niveluri si un bloc cu subsol, parter si zece niveluri. De asemenea, complexul cuprinde si o cladire cu destinatie comerciala", a aratat directorul asociat al departamentului rezidential al companiei imobilare CB Richard Ellis, Octav Mihailescu.

Complexul include locuinte cu doua, trei si patru camere, duplexuri si un penthouse, acestea avand suprafete cuprinse intre 176 si 470 de metri patrati si o inaltime de 3,4 metri.

De asemenea, fiecare cladire include si un spatiu pentru petreceri private si club de fitness.

Preturile pentru locuinte, in cadrul complexului, variaza intre 163.000 si 535.600 de euro, la care se adauga TVA. Pretul include spatiile comune si clubul privat.

Ansamblul rezidential este dotat cu o parcare subterana de 267 de locuri de parcare. Acestea pot fi achizitionate de catre locatari cu 12.000 de euro, la care se adauga TVA.

Vanzarile pentru persoane fizice au demarat in urma cu o saptamana. De asemenea, in urma cu circa o luna proiectul a fost prezentat investitorilor. Acesta au rezervat deja zece la suta din disponibilul de locuinte. Pana in prezent au fost cumparate aproximativ 15 apartamente cu doua si cu trei camerte care urmeaza a fi inchiriate.

Vanzarile se vor finaliza cu cateva luni inainte de terminarea lucrarilor de constructie, apreciaza negociatorul in cadrul CB Richard Ellis, Adrian Preda.

Investitia in realizarea proiectului apartine Ferco Investments si se ridica la circa 35 de milioane de euro.

Complexul este asezat pe un teren de 13.000 de metri patrati, cumparat anul trecut. Constructia a inceput in urma cu circa trei saptamani, a explicat directorul in cadrul Ferco Investments, Rupin Vadera.

Cumparatorii pot achizitona locuintele din cadrul ansamblului si prin intermediului partenerului financiar in cadrul proiectului, Alpha Bank. De asemenea, banca ofera garantii in cazul in care cumparatori apeleaza la alte banci pentru contractarea unui credit in vederea cumpararii unei locuinte in complexul rezidential.

Constructorul proiectului, Ozer Construction, Contractring and Trading, este prezent pe piata romaneasca de zece ani si pana in prezent a realizat fabrica Efes Pilsen, Mall Vitan Bucuresti, Europa House, America House etc.De asemenea, in prezent compania deruleaza propria investite, respectiv un complex rezidential in Sinaia si executa lucrarile de constructie a ansamblului rezidentail Green Dream, in Bucuresti.

Ferco Investments este o companie detinuta in proportie de 50 la suta de fondul britanic de investitii First Romania, restul fiind detinut de trei persoane fizice.

Lucrarile de proiectare vor fi realizate de ASCO Constructii SRL. Din portofoliul companei face parte proiectarea ansamblului rezidential American Village.

CB Richard Ellis este agent exclusiv pentru proiectul Liziera Residence. Compania este prezenta pe piata romaneasca din 2001 si are o retea de circa 300 de birouri in peste 50 de tari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri