Un imobil rezidential cu 28 de apartamente, in valoare totala de trei milioane de euro, se va construi in apropiere de Casa Presei, potrivit companiei imobiliare Perfect Casa, cea care va construi imobilul
"Jiului Residence este realizat cu ajutorul companiei de constructii si arhitectura Omega Proiect, de catre o persoana privata care a mai ridicat in trecut, in zone de lux din Bucuresti, imobile rezidentiale mai scumpe decat acesta", a declarat pentru NewsIn directorul companiei Perfect Casa, Simona Costache.

Imobilul, cu o suprafata construita de circa 3.080 de metri patrati are o dispunere pe inaltime de subsol, parter, patru etaje si un etaj mai retras. Cele 28 de apartamente au suprafete cuprinse intre 56 si 257 de metri patrati.

De asemenea, ansamblul rezidential beneficiaza de o parcare subterana de 19 locuri si de alta la suprafata de noua locuri. "Pretul unui loc de parcare este de 15.000 de euro, fara TVA", a explicat oficialul companiei imobiliare.

Parterul cladirii are o suprafata construita de peste 280 de metri patrati si urmeaza a se vinde pentru circa 1.450 de euro pe metru patrat, fara TVA. Pretul locuintelor este de 1.200 de euro pe metru patrat, fara TVA, urmand ca, dupa vanzarea primelor sase apartamente, sa ajunga la 1.400 de euro pe metru patrat, fara TVA. "Intentionam ca, pana la finalizarea lucrarilor sa mentinem acest pret. Totusi este posibil ca acesta sa inregistreze o crestere de pana la zece la suta", a mai spus Costache.

Lucrarile au demarat in luna octombrie a acestui an si vor dura circa 12 luni. Vanzarea locuintelor a inceput odata cu construirea imobilului si s-ar putea finaliza in urmatoarele sase luni, apreciaza oficialul Perfect Casa.

Tot in nordul Bucurestiului, compania a anuntat la sfarsitul lui septembrie o investitie de 1,4 milioane de euro, intr-un imobil de 19 apartamente, a companiei Zare Development. Imobilul va fi finalizat, de asemeena, la sfarsitul anului viitor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri