Bucurestiul trece printr-o schimbare considerabila in ceea ce priveste infrastructura iar zona Pantelimon va fi in viitor in topul preferintelor celor care doresc sa achizitioneze o locuinta noua, apreciaza Alina Verdeata, managing partner in cadrul Coldwell Banker Romania.

Declaratie vine in contextul in care Coldwell Banker Romania a fost numit consultant si agent exlusiv al proiectului rezidential Estic Park, dezvoltat de Eagle Development Estate, in cartierul Patelimon din Capitala, la intersectia soselelor Pantelimon si Dobroesti, pe malul lacului Dobroesti. Eagle Development Estate, este detinut de Israel Land Development Company, si se afla in proces de finalizare a primei cladiri din Estic Park.

Cladirea cu 125 de apartamente, va fi livrata in primavara lui 2017, iar intreg proiectul fiind prevazut sa includa aproximativ 1.500 de locuinte. Dezvoltarea proiectului a atras pana in prezent investitii de peste 26 de milioane de euro dintre care aproximativ 6 milioane in constructia primei cladiri, finantarea fiind asigurata din surse proprii si o linie de credit acordata de catre Libra Bank.

Estic Park va fi lansat oficial la Targul Imobiliar National (tIMOn) care va avea loc in perioada 20 - 23 octombrie. Coldwell Banker are o extinsa activitate pe segmentul rezidential, fiind manager si agent exclusiv pentru peste zece proiecte rezidentiale din Bucuresti. Coldwell Banker a vandut in 2015, direct de la dezvoltator, peste 1300 de locuinte noi doar in Bucuresti.

Bokstaz / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri