Cum se îmbină locuitul cu munca în noile proiecte rezidențiale.

Proiectul rezidențial BrickLofts redefinește conceptul de spațiu de locuit și de lucru, oferind o soluție inovativă pentru noua generație de locuitori urbani, care își dorește un echilibru între viața profesională și cea personală.

Dezvoltat de In-Spekt Development, în colaborare cu Puran Architecture & Design și Fabrica de Arhitectură, BrickLofts a fost conceput să satisfacă cerințele complexe ale vieții moderne, combinând estetica industrială cu confortul contemporan.

Localizat strategic în zona de Nord a Capitalei, aproape de cartierul Floreasca, BrickLofts iese în evidență prin designul său unic, cu o fațadă inspirată din arhitectura emblematica a perioadei revoluției industriale, cu ferestrele sale specifice supradimensionate, de până la 5 metri înălțime. Acestea nu numai că optimizează fluxul de lumină naturală, ci și transformă fiecare apartament într-un spațiu deschis și aerisit, oferind o nouă perspectivă asupra ideii de locuință urbană.

„Deși suntem o țară cu o cultură a proprietății, am observat o schimbare de paradigmă, mai ales printre tineri, care preferă flexibilitatea în locul ancorării permanente într-un singur loc,” spune Mihai Astratinei, Manager General al In-Spekt Development. Astfel, BrickLofts a fost creat ca un spațiu multifuncțional care răspunde nevoii crescente de a integra locul de muncă în confortul personal.

Designul interior al BrickLofts este o fuziune între clasic și modern, inspirat de lofturile newyorkeze din perioada boom-ului industrial. Proporțiile generoase ale apartamentelor, în combinație cu finisajele de înaltă calitate – cum ar fi plafoanele din beton aparent polisat, dușumelele din stejar natural și ceramica de top – creează un mediu care inspiră creativitatea și stimulează productivitatea.

Apartamentele sunt create pentru a servi atât ca domiciliu, cât și ca spațiu de lucru, având zone dedicate care pot fi transformate în birouri, ideale pentru întâlniri de afaceri sau pentru muncă remote. „Biroul este un spațiu în care petreci o mare parte din zi. Este esențial ca acesta să fie un loc care te motivează și te face fericit să fii acolo," adaugă Astratinei. Prin urmare, fiecare detaliu al BrickLofts este gândit să susțină un echilibru sănătos între viața profesională și cea personală.

BrickLofts a fost recunoscut pentru calitatea și inovația sa în design, primind aprecieri și premii în cadrul Anualei de Arhitectură 2022 pentru amenajările sale interioare. Caracteristicile de design includ elemente metalice îndrăznețe, scări și balustrade moderniste, și suprafețe vitrate ample care accentuează estetica industrială a clădirii.

„Ne dorim să oferim locuitorilor noștri nu doar un spațiu de locuit, ci o experiență unică zi de zi. BrickLofts este despre a trăi diferit, despre a te simți mereu inspirat și conectat, fie că este vorba de casa ta sau de biroul tău," spune Daniel Popescu, arhitect la Fabrica de Arhitectură.

BrickLofts reprezintă un model reprezentativ în care arhitectura poate îmbunătăți calitatea vieții urbane. Oferind o combinație perfectă între funcționalitate și estetică, proiectul rezidențial susține un stil de viață adaptat cerințelor și aspirațiilor moderne, fiind o alegere inspirată pentru cei care caută un echilibru între confort, stil și utilitate. Locuințele și birourile disponibile cât și specificațiile tehnice pot fi explorate pe site-ul web al proiectului rezidențial BrickLofts: https://bricklofts.ro/apartamente-si-lofturi-de-inchiriat/

Sursa foto: BrickLofts

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri