Compania Electric Plus din Bacau, unul dintre cei mai mari producatori de tamplarie termoizolanta din PVC la nivel local, a inregistrat anul trecut o cifra de afaceri de peste 23 de milioane de euro, in crestere cu 36% fata de 2015. Compania a facut in 2016 investitii de aproximativ 1,1 milioane de euro, incluzand aici si investitia intr-un bloc de locuinte pentru salariati.

Electric Plus a achizitionat un bloc cu 60 de spatii locative. Investitia amenajarii se ridica la 700.000 de euro si va oferi angajatilor locuinte complet mobilate si utilate.

Intr-o perioada in care companiile scad periodic bugetele si valorizeaza fiecare crestere salariala, motivarea non-salariala are un impact major. Succesul comercial depinde de folosirea completa a talentelor angajatilor si de performanta acestora.

Pe langa politicile de resurse umane care se refera la pachete financiare, planuri de cariera si programe de training si dezvoltare profesionala, compania va finaliza, in septembrie, lucrarile la imobilul destinat angajatilor.

”O companie este mare daca angajatii ei sunt mareti. Ii incurajam sa-si continue studiile, sa-si dezvolte talentele, ii inspiram sa-si atinga scopul, invatandu-i ca oportunitatile sunt infinite”, spune Adrian Garmacea, CEO Electric Plus.

Una dintre preocuparile constante ale companiei a fost sa-si sustina angajatii sa atinga si sa mentiona un echilibru constant intre viata profesionala si viata personala a angajatilor. Sunt momente importante din viata colaboratorilor sai in care problemele lor personale au prioritate.

Electric Plus intentioneaza sa organizeze evenimente care presupun participarea familiilor angajatilor pentru a contribui la consolidarea sentimentului de apartenenta la o echipa mare si unita, a sentimentului de mandrie profesionala si a atasamentului fata de organizatie. Pentru a fi performanti, este evident ca angajatii au nevoie sa se simta parte dintr-o organizatie care sustine echilibrul dintre viata privata si viata profesionala, care incurajeaza dezvoltarea personala alaturi de dezvoltarea carierei, spiritul de echipa si colaborarea.

”Un angajat motivat si loial, mandru de compania pentru care lucreaza va fi cel mai bun ambasador pe care o organizatie il poate avea”, spune Gabriel Miron, manager marketing in cadrul Electric Plus.

In 2017, compania isi propune ca obiective majore implementarea SAP, o investitie de aproximativ 500.000 euro, si demararea investitiei intr-o noua capacitate de productie, estimata la aproximativ 10 milioane de euro.

Principalii concurenti ai Barrier la nivel local sunt QFort si Aplast.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »


Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri