Cometex, compania de real estate a grupului Altex, a investit peste sase milioane de euro intr-un nou centru comercial din Brasov, pe care il va deschide in vara acestui an.
Finantarea este asigurata partial de societatea dezvoltatoare si completata prin contractarea unui credit de la Raiffeisen Bank.

“Originalitatea noului complex in suprafata comerciala de aproximativ 7.500 mp consta in oferirea unei game complete de produse destinate utilarii caminului si biroului. Spatiul comercial ofera si o gama de servicii de consultanta, finantare si transport, care vin sa aduca un plus de valoare gamei de produse oferite“, a declarat Head of Commercial Cometex, Manuela Jivan.

Cometex a atras in proiect trei operatori de retail, precum Media Galaxy - retea de magazine de mare suprafata, cu peste 30.000 de produse electronice, electrocasnice, IT, comunicatii si multimedia, ce sunt expuse in noul magazin cu o suprafata de peste 2.000 de mp; Staer - operator local de mobila si accesorii aflat in expansiune pe piata romaneasca prin magazine cu suprafete de minim 4.000 mp si Piritex – activ in domeniul pardoselii calde, ce pune la dispozitie sisteme complete de pardoseli pentru amenajarea casei si biroului.

Proiectul din Brasov se inscrie intr-un parteneriat de lunga durata intre Cometex si cele trei companii, acesta reprezentand al treilea proiect comun. Centrul comercial a fost proiectat de L’image Arhitectura,societate de arhitectura din Brasov iar antreprenorul general este firma Agetaps din Brasov.

Localizat in partea de nord-vest a orasului, intr-o zona urbana aflata intr-o puternica expansiune din punct de vedere comercial, complexul este dezvoltat pe un teren de 7.750 mp. Constructia este structurata pe doua niveluri (parter si etaj), avand o suprafata totala de aproximativ 8.700 mp, dintre care aproximativ 7.500 mp cu destinatie comerciala.

Complexul beneficiaza de o zona de parcare cu capacitatea de peste 120 de autoturisme. Proiectul noului centru comercial se inscrie in planurile urbanistice de dezvoltare ale municipiului Brasov si a beneficiat de sprijinul Primariei Municipiului Brasov si al Consiliului Judetean Brasov.

Cometex este compania de real-estate a grupului Altex si a fost achizitionata de catre Altex in urma unei oferte publice de preluare, incheiata in mai 2005. In prezent, Cometex gestioneaza un portofoliu de proiecte de real-estate in orase precum Suceava, Falticeni sau Buzau.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri