Compania „Urbanna“ a anuntat ca va livra, pana in anul 2009, trei proiecte imobiliare in Arad, in valoare totala de peste aproximativ 21 milioane euro, destinate, cu precadere, investitorilor care aleg sa-si dezvolte afacerile in acest oras.
Printre clientii companiei sunt persoane care doresc “un stil de viata modern, urban”, a declarat Leon Popa, administratorul companiei.

“Exista un segment important pe care il vizam pentru a ne atrage clientii si anume acela al investitorilor autohtoni sau straini care sunt atrasi in mod evident de piata romaneasca in dezvoltare”, mentioneaza Popa.

In perioada urmatoare vor fi predate beneficiarilor apartamentele construite in primul bloc de locuinte, ridicat in zona Intim din municipiul Arad, proiect care a presupus o investitie de 700.000 de euro, afirma reprezentantii Urbanna.

“Constructia a fost finalizata. Ea este in regim D+P+4E si dispune de 15 apartamente si 7 locuri de parcare la demisol. Apartamentele sunt finisate si dotate cu centrala termica proprie”, a precizat Popa.

De asemenea, administratorul companiei a mai spus ca se afla in stadiul de construtie complexul rezidential Mures 300, situat pe malul raului Mures, in apropiere de Strandul Neptun din municipiul Arad.

Complexul este format din doua imobile, cu regim de inaltime D+P+8E+Penthouse, iar in proiect sunt prevazute 76 unitati de locuit, cu 34 locuri de parcare la demisol, spatii comerciale si spatii auxiliare la parter.

“Apartamentele se vor preda «la cheie». Constructia este la nivelul etajului 7 si are ca termen de finalizare luna mai a anului 2009. Valoarea totala a acestei investitieii este de 8 milioane euro”, a spus Leon Popa.

Pentru ultimul semestru al anului viitor este prevazuta finalizarea complexului rezidential Mures Bucura, investitie de 12.000.000 de euro. In cadrul acestui proiect se vor construi 108 apartamente, cu 108 locuri de parcare.

Oficialii de la Urbanna estimeaza un pret mediu de vanzare al apartamentelor de 1.000euro/mp, insa acesta ar putea suferi modificari, in functie evolutia pretului la materialele de constructie si la manopera.

Urbanna are sediul in Arad si activeaza in domeniul imobiliar din anul 2006, actionarii companiei fiind SC GI Motor si SC Radan Impex.

Compania aradeana ofera servicii imobiliare integrate, de la cele obisnuite unei agentii imobiliare pana la cele de dezvoltare ale unor proiecte rezidentiale proprii. Produsele aflate in portofoliul Urbanna se adreseaza tuturor categoriilor de clienti, accentul punandu-se, in cazul proiectelor rezidentiale proprii, pe produsele imobiliare premium care sa satisfaca cerintele de confort, rafinament si functionalitate ale celor mai exigenti clienti.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri