Dezvoltatorul imobiliar Westhouse Group a vandut deja 25% din complexul rezidential Central Apartments, situat in Cosntanta, in patru luni de la lansarea comerciala a proiectului, 15% din numarul de apartamente fiind contractate in cadrul Targului Imobiliar National (TIMON), a anuntat compania.
Lucrarile de constructie au inceput in luna aprilie a acestui an, iar finalizarea lor este planificata pentru trimestrual treilea din 2009. Central Apartments cuprinde 89 de apartamente (garsoniere, apartamente cu 2 si 3 camere), ce vor avea o suprafata construita ce variaza intre 50 si 123 metri patrati. Pretul unei locuinte porneste de la 60.000 de euro plus TVA.

„Complexul Central Apartments este destinat constantenilor cu venituri medii, care isi doresc o locuinta moderna si confortabila. Pentru acestia am gandit un proiect care sa le ofere avantajele unui trai intr-un apartament spatios, situat intr-un cartier frumos, bine pozitionat si sigur. Iar rezultatele nu au intarziat sa apara: oamenii apreciaza beneficiile oferite de acest proiect si de aceea decid sa se numere printre viitorii locatari din Central Apartments”, a declarat Nicoleta Radu, Business Director Westhouse Group.

Agentia imobiliara care se va ocupa de vanzarea complexului este Euroest Invest. Pentru dezvoltarea acestui proiect rezidential, Westhouse Group a mai colaborat cu PCMG Northbridge, pentru project managementul intregului ansamblu, cu Arhimar Cluj, care a realizat conceptul arhitectural sau Baumeister, societatea care construieste complexul.

Westhouse Group ofera potentialilor comparatori acces la solutii de finantare, printr-un parteneriat cu cea mai mare societate de brokeraj bancar din Romania, Kiwi Finance.

Compania a fost infiintata in 2005 si este detinuta de Romreal Ltd, firma cu actionariat norvegian si totodata prima companie din Romania listata la Bursa din Oslo.

Westhouse Group dezvolta in prezent trei proiecte imobiliare situate in zona urbana Constanta: Central Apartments, Corallia Residence si Oasis Residences. Misiunea sa este de a transforma zone neexploatate sau exploatate superficial in constructii atractive, confortabile, sigure si accesibile, situate in zone linistite si cu potential mare de crestere.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri