Dimri International, filiala companiei Y.H. Dimri Construction & Development din Israel, va dezvolta proiectul rezidential Dimri Ghencea Allegro cu 3.600 de locuinte si are in plan investitii in Ploiesti si in Pipera, au anuntat reprezentantii companiei.
Primul proiect al companiei va fi construit in mai multe faze, prima incluzand doua cladiri cu un total de 332 de apartamente ce vor fi finalizate pana in septembrie 2010. A doua faza a proiectului va consta in construirea a inca aproximativ 900 de locuinte. Investitia totala pentru primele doua faze ale proiectului se va ridica la aproximativ 135 milioane euro. Potrivit reprezentantilor companiei, intregul proiectul va fi finalizat dupa cea de-a treia faza a constructiei care va include inca aproximativ 2.500 de locuinte.

"Pana in prezent am investit 35 milioane euro in achizitionare a patru terenuri in Romania. Trei terenuri le-am cumparat in Bucuresti, doua in Ghencea si unul in Pipera, iar un alt lot de teren a fost achizitionat in Ploiesti. Construirea pentru primul proiect din Ghencea a fost demarata deja din luna septembrie a acestui an, iar data estimativa a predarii celei de a doua faze a proiectului este septembrie 2013. In primele doua faze ale constructiei vom construi apartamente pe o suprafata de 110.000 m.p., cladiri de birouri pe 12.000 m.p. si spatii comerciale pe 6.000 m.p.", a declarat directorul executiv al companiei, Ygal Dimri, citat de NewsIn.

In prezent compania mai detine un teren de 50.000 m.p. in zona Pipera, unde are in plan sa construiasca 1.100 de locuinte, si alti 36.000 m.p. in Ploiesti, unde vizeza constructia de spatii comerciale si aproximativ 550-600 de unitati rezidentiale.

Compania Y.H. Dimri dezvolta aproximativ 30 de proiecte in 12 orase din Israel, incluzand proprietati rezidentiale, comerciale, industriale, ansambluri tuiristice si mixuri imobiliare.

In mai 2004, Y.H. Dimri a devenit o companie publica listata la bursa din Tel Aviv, iar, in afara de Romania si Israel, mai are in curs de dezvoltare si alte proiecte in Cehia si Georgia.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri